Hotel: Ambre

Mauritius - Bella Mare

Neckermann ocena: NNNN


Lega: tik ob turkizni laguni z belo- peščeno plažo. Prevoz od letališča traja 1 uro. Do  kraja Port Louis je 40 minut vožnje.
Hotelska ponudba: 298 sob, recepcija, 4 restavracije, 4 bari, 3 trgovine. Hotel ima bazen z integriranim otroškim bazenom in teraso na kateri so ležalniki, senčniki in kopalne brisače brezplačne. Za otroke od 3. do 12. let je na voljo mini club, za najstnike pa teenager club (13-18 let).
Kreditne kartice: Amexco, Diners, MasterCard in Visa.
Sobe: na razpolago so standardne s pogledom na morje ali vrt ter družinske sobe. Vse imajo kopalno kad ali tuš, WC, sušilec za lase, klimatsko napravo, satelitsko TV, mini bar in sef. Družinske sobe imajo še spalni prostor.
Zabava: dnevni showi.
Šport: aerobika, yoga, mini golf, namizni tenis, tenis, odbojka, badminton, nogomet, kajak, šnorhanje, smučanje na vodi in surfanje. Plačati je potrebno spa usluge, masaže, potapljanje, izposojo koles in teniških loparjev ter žogic.
Oskrba: polpenzion ai allinclusive
All inclusive: polni penzion, vse lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače so na voljo pri obrokih. Popoldanski čaj in kava med 15. in 17. uro.

 




Galerija