Hotel: Kermia Beach

Ciper - Ayia Napa

Lokalna kategorija: ****



Ciper / Ayia Napa

Lega:počitniški objekt, ki leži v parku blizu peščene plaže. Center Ayia Nape z neštetimi nakupovalnimi možnostmi in možnostmi zabave, leži cca 4 km vstran. Čez dan redne avtobusne povezave, postaja v neposredni bližini.
Hotelska ponudba: zgradba se razprostira v urejenem parku in sestoji iz glavnega objekta in sob v vrstnih bungalovih. V glavnem objektu se nahaja bar, 2 restavraciji, taverna, mini market, TV- kotiček, konferenčni prostor in trgovina s spominki. Blizu plaže sladkovodni bazeni s otroškim bazenom in bazenskim barom. Ležalniki in senčniki na bazenu in plaži so všteti v ceno. Kopalne brisače proti kavciji. Otroška igrala, miniclub za 4 -12 letne.  
Sobe: - studii (B2A / B3A) z kombiniranim spalno/bivalnim prostorom, telefon, Sat.-TV, sef, klimatska naprava, kuhinjska niša, fen, kopalna kad, tuš, WC, terasa. – Appart. (A2A / A3A / A4A) s ločeno spalnico. Dnevno čiščenje,menjava brisač ter 2x tedensko menjava posteljnine.
Oskrba: obsežen zajtrk-bife. Pri polpenzionu večerja s 4 meniji.
Zabava: zvečer redno glasba v živo.
Šport: 5 tenis igrišč, namizni tenis, aerobika, savna, fitnes, odbojka na mivki, košarka. Masaža, mini golf, gorsko kolesarjenje, kanu, surfanje,  … proti plačilu.




Galerija