Hotel: Manga Graecia

Grčija - Dassia

Lokalna kategorija: ****


Dassia

Lega: na pobočju in nad obalno cesto. Do peščeno prodnate plaže je le 250 metrov, do vzhodnega centra Dassia pa 150 metrov. Do mesta Krf vodijo dobre linijske avtobusne povezave (12 kilometrov).
Hotelska ponudba: priljubljen in udoben kompleks ima 165 sob, lobby, bar, TV, internetni kotiček (proti plačilu), restavracija s teraso in mini market. Na lepem vrtu sta dva bazena, eden z otroškim bazenom, terasa z brezplačnimi ležalniki in senčniki (na plaži proti plačilu), otroško igrišče.
Sobe: kopalnica, WC, klimatska naprava (urna v glavni sezoni), telefon, radio, sat.- TV, sef (doplačilo), balkon ali terasa ter pogled na morje ali bazen.
Oskrba: polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja) ali all incluisve (še samopostrežno kosilo). Sendviči in toast je na razpolago med 10. in 18. uro, lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače med 10.30. in 23. uro v all inclusive baru,
Šport/zabava: namizni tenis, tenis, fitness. Proti plačilu še savna in whirlpool. Različne vodne športe na plaži ponuja lokalno prebivalstvo. 4 dni v tednu je ob večerih na voljo živa glasba ali folklora.
Lokalna kategorija: A




Galerija