Hotel: San Stefano

Grčija - Krf - Benitzes

Lokalna kategorija: ***+


Krf/Benitzes

Lega: hotel s panoramskim pogledom leži 60 metrov nad morjem. Do prodnate plaže (brezplačni hotelski avtobus) je 800 metrov, do vzhodnega centra 1,5 kilometra.
Hotelska ponudba: hotel srednje kategorije ima 259 sob, sprejemni prostor z recepcijo in sefi (doplačilo), lobby, dve dvigali, bar, TV sobo, restavracijo s predelom za nekadilce, internetni predel (doplačilo), zlatarno in bazar. V zunanjem predelu je bazen z morsko vodo, otroški bazen z morsko vodo, pool- bar, terasa z brezplačnimi ležalniki in senčniki ( na plaži proti plačilu) ter beach- bar. Za otroke med 4. in 12. letom je tukaj tudi mini klub.
Sobe: svetle in prijazno opremljene. Imajo kopalno kad, sušilec za lase, WC, klimatsko napravo (urno), ogrevanje, sat.- TV, hladilnik (na povpraševanje in proti plačilu), radio, telefon in balkon. Sobe tipa 2-3 B imajo pogled na morje.
Oskrba: polpenzion ali all inclusive. Vsi obroki so samopostrežni. Lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače so na voljo med 10. in 24. uro. Popoldan se ponuja še sladoled, čaj ali kava ter sladice.
Šport/zabava: namizni tenis. Proti plačilu še tenis, kanuji, surfanje, ležalniki na plaži. Bivanje popestrijo tudi animacijski programi.
Lokalna kategorij: A.




Galerija