Hotel: Diamond Beach

Turčija - Side

Neckermann ocena: NNNN


Lega: hotel je cca. m oddaljen od peščene plaže, ter 13 km od mesta Side (dolmus povezave).
Hotelska ponudba: moderni hotel ima 194 sob in je razdeljen na dve objekta. Ima sprejemno avlo z recepcijo, dvigalom, restavracijo (predel za nekadilce), bare, TV- sobo, diskoteko, frizerski salon, trgovinice. Zunaj se nahaja bazen z integriranim otroškim bazenom, tobogan, igrala, miniclub (4-12 let), bar na bazenu. Ležalniki, senčniki in kopalne brisače so na razpolago v omejenih količinah.
Sobe: sobe (2-3A) so moderno opremljene ter imajo kopalno kad, tuš, WC, sušilec za lase, klimatsko napravo (po urah), Sat.-TV, sef (proti plačilu), mali hladilnik, glasbeno postajo, telefon in balkon. Možno najema tudi Spartipp (2-3S) sob.
Družinske sobe: 4C so opremljene kot ostale sobe  ter imajo bivalni prostor/ prostor za spat in imajo ločeno spalnico.
Oskrba: ponujamo Vam »all inclusive«, polpenzion (vsi obroki v obliki bifeja), pozni zajtrk, kava, čaj in pecivo. Vse lokalne alkoholne in nealkoholne pijača od 10 – 24h ( v diskoteki proti plačilu).
Šport in zabava: imate možnost turške kopeli in savne, fitnessa in namiznega tenisa – vse brezplačno. Proti plačilu: masaže, biljard, vožnja z banano, vodno smučanje, potapljanje, surfanje… . čez dan in zvečer vas zabavajo animatorji.
Lokalna kategorija: ****




Galerija