Hotel: Sun Island resort & Spa

Maldivi - Ari Atoll

Neckermann ocena: NNNN+


Ari Atoll

Lega: do plaže je 350 metrov. Transfer od letališča z ladjo traja dve  uri in pol, z vodnim letalom pa 35 minut.
Hotelska ponudba: 278 bungalovov na plači in 72 bungalovov na vodi. Gostom je na voljo loby, dve samopostrežni restavraciji, dve a la carte restavraciji, štirje bari, boutiqui, frizerski salon, bazen z integriranim otroškim bazenom, bar, terasa in spa.
Kreditne kartice: Amexco, Diners, MasterCard, Visa.
Sobe: deluxe sobe, super deluxe soba ali vodni bungalovi imajo tuš, WC, klimatsko napravo, sušilec za lase, TV, sef, dostop da interneta, mini bar (doplačilo) in teraso. Super deluxse sobe so večje in imajo še kopalno kad in zunanji tuš. Vodni bungalovi imajo direkten dostop do lagune.
Zabava: tedensko živa glasba, folklorni showi, disco in karaoke.
Šport: košarka, namizni tenis in odbojka. Pri all inclusive je zajet se biljard, fitness, tenis, squash. Plačati je potrebno vožnjo z banano, izposojo koles, katamarane, pedoline, surfanje in smučanje na vodi. Šola potapljanje je pod francoskim vodstvom, vendar ima nemško govoreče inštruktorje.
Oskrba: all inclusiv, samopostrežni polni penzion ali polpenzion.
All inclusive: polnipenzion je v glavni restavraciji, obroki v a la carte restavracije je potrebo posebej plačati. Mineralna voda, lahki napitki pivo, hišno vino. Pijača je na voljo ob obrokih in od 10 ure zjutraj do ene ure ponoči v baru ob bazenu in na plaži. Kava, čaj, prigrizki in sladice so na razpolago med 16. in 18. uro. Vključena sta tudi dva izleta na osebo.




Galerija