Hotel: Sol El Mouradi Skanes

Tunizija - Monastir - Skanes

Lokalna kategorija: ****


Monastir – Skanes

Lega: razkošen objekt, ki leži tik ob 13 kilometrski peščeni plaži v Monasturu in je le 7 km oddaljen od letališča.
Hotelska ponudba: Hotel obsega 500 sob, razdeljenih v 4 etaže. V njem se nahajajo dvigala, sprejemni prostor recepcijo, restavracija, bari, darilni bazar in frizer. V razkošnem zunanjem delu, se nahaja bazen s teraso za sončenje, ležalniki (proti doplačilu) in senčniki
Lokalna kategorija:  ****
Sobe: so moderno opremljene s klimatsko napravi (15.06- 15.09), sefom (doplačilo), Sat.-TV, telefonom, mini barom, sušilcem za lase, kopalno kadjo, tušem, WC in balkonom. Možnost pogleda na morje. Dvoposteljne sobe se uporabljajo tudi kot enoposteljne.
Zabava: animacija poteka čez cel dan v obliki iger in športa. Ob večerih so organizirani razni showi in discoteka.
Šport: aerobika, tenis, lokostrelstvo, namizni tenis in odbojka. Proti plačilu še masaže, parna kopel, savna in whirlpool.
Otroci: na voljo mini klub za otroke med 5. in 12. letom starosti, otroški bazen in igrišče.
Oskrba: all inclusive, kateri obsega vse samopostrežne obroke, zajtrk za zaspance, lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače med 10. in 24. uro v določenih barih. Kava, čaj in sladice med 16. in 17.30. uro, prigrizki med 14. in 16. uro, polnočni prigrizki pa med 23. in 24. uro. Od športa je vključeno še igranje tenisa, lokostrelstvo, aerobika, namizni tenis in odbojka.




Galerija