Hotel: Blue Sun Hotels Berulia & Berulia Beach

Hrvaška - Brela

Neckermann ocena: NNNN


Lega: mirna lega sredi pinijevega gozdička. Hotel leži le ca. 400 m od Brele in Baške Vode. Do prodnate plaže je le ca. 50 - 100 m.
Hotelska ponudba: kompleks sestavljata 2 stavbi, Berulia ima 153 sob in Berulia Beach 46. Oba hotela sta pod istim vodstvom. V glavnem poslopju (Berulia) so sprejemni prostor z recepcijo, klimatizirana restavracija, kavarna s teraso in bar. V Beruliji so 3 dvigala in v Beruliji Beach 1. A la Carte taverna in konoba, kiosk/ trgovina s spominčki. Na plaži: gril restavracija in bar ter tuši. Ležalniki in senčniki so ob bazenu brezplačni, na plaži ca. 3,- EUR/ dan.
Sobe: vse sobe imajo sobe tuš, WC, telefon, SAT-TV, mini bar, sušilec za lase, klimatsko napravo (01.06.-30.09.) in balkon. Berulia Beach: A2A, A2B. Berulia: B1B, B2B, B1C, B2C. B2S: cenovno ugodna varianta, nastanitev v glavni ali dodatni zgradbi, brez balkona.
Zabava: boccia, biljard in mini golf, plesni večeri.
Šport: bazen s sladko vodo (16 x 10 m, 15.05. – 30.09.). Fitness prostor, namizni tenis in izposoja koles. Savna, solarij in masaža (vse z doplačilom).
Otroci: igrišče za otroke, mini klub (4 – 12 let).
Hrana: samopostrežni obroki. 1x tedensko tematska večerja.

Parkirišče: v sklopu hotela, vključeno v ceno.
Živali: niso dovoljene.

 




Galerija