Hotel: Iberostar Albatros

Hrvaška - Cavtat

Neckermann ocena: NNNN


Lega: hotel od položno spuščajoče se prodnate plaže loči le ozka obalna cesta. Tam so vam proti doplačilu na razpolago ležalniki in senčniki.  Do središča mesta je ca. 800 m.
Hotelska ponudba: hotel ima 305 sob, dvigala, veliko avlo z recepcijo, prostore za preživljanje prostega časa, bar, trgovino s spominki, Internet kotiček, restavracijo za nekadilce s teraso, a la carte restavracijo, bazen s teraso za sončenje. Kopalne brisače proti kavciji, ležalniki in senčniki. Snack bar, pool bar in bar na plaži. Pokriti bazen (zaprt od 01.06.-31.08.). Nacionalna kategorija: 4 zvezdice.
Sobe: imajo telefon in internet prikluček, SAT-TV, mini bar, sef, klimatsko napravo (julij in avgust), sušilec za lase, kad, WC, balkon in pogled morje. Dvoposteljne sobe za eno osebo.
Zabava: animacijski programi, občasno živa glasba.
Šport: odbojka na plaži, namizni tenis, boccia, košarka. Proti doplačilu: savna, solarij, masaža, fitness prostor, 9 peščenih teniških igrišč, od tega 3 z reflektorji. Sedež teniške šole Sunball, treninge je možno rezervirati v naprej. V športnem centru Epidaurus so vam proti doplačilu na razpolago različni vodni športi in potapljaška šola PADI.
Otroci: bazenček za otroke, otroško igrišče, otroški klub od 4 do 7 let, maksi klub od 8 do 12 let in teeny klub od 13 do 18 let.
Polpenzion: samopostrežna zajtrk in večerja.
Popusti za otroke: A2S/A2B: 2 odrasla + 1 otrok (do 6 let): 100% oz. (7-14 let): 50% oz. na dodatnem ležišču.
Ugodni termini: 7=6/14=12 v času od 01.04.-16.04., 30.06.-07.07., 06.10.-16.10.
Parkirišče: hotelsko parkirišče.
Živali: niso dovoljene.
Prihod in odhod/ najkrajša dolžina bivanja: v sezonah S, A in B vsak dan/ 4 nočitve, sicer 7 nočitev.




Galerija