Hotel: Donat

Hrvaška - Zadar

Neckermann ocena: NNN


Lega: hotel se nahaja direktno ob plaži. Z Zadrom (do starega mestnega jedra so ca. 3 km) ga povezuje redna avtobusna linija (ca. 200 m od hotela).
Hotelska ponudba: počitniški hotel iz dveh zgradb. V glavni zgradbi Donat: klimatizirana hotelska hala z recepcijo, bar in sedežna garnitura. V objektu Donat 2 (nekdanji hotel Puntamika, ca. 50 m): klimatizirana hotelska hala in hotelska restavracija. V obeh zgradbah je dvigalo. Terasa ob bazenu z ležalniki in senčniki. Javna prodnata plaža z zelenico za sončenje, kjer si lahko izposodite ležalnike (ca. 3,- EUR/ dan).
Sobe: v obeh stavbah so enako opremljene in imajo kad ali tuš, WC, telefon, SAT-TV, sušilec za lase, klimatsko napravo, balkon ali teraso. Enoposteljne sobe so brez balkona oz. terase.
Zabava: od 13.04. – 11.10. animacija za odrasle in otroke, večerna zabava in šovi.
Šport: bazen, košarka, boccia, namizni tenis in odbojka. Športni in aktivni programi npr. badminton, nogomet, joga, tek, aerobika, raztezanje in tae-bo. Teniška igrišča, jadranje, surfanje in ena potapljaška šola so na razpolago v javnem predelu (doplačilo).
Otroci: igrišče na plaži, od 31.03. do 14.10. varstvo za otroke različnih starosti vsaki dan razen sobote (od 3 – 14 let, od 10:00 do 21:00).
All Inclusive: polni penzion, vsi obroki so samopostrežni. Na AI-baru od 10:00 – 22:00: pivo, vino, voda, brezalkoholne pijače, čaj in kava (nič žganih pijač). Popoldne sladoled za otroke.
Parkirišče: veliko, centralno parkirišče, deloma s streho za zaščito pred soncem.
Živali: niso dovoljene.




Galerija