Hotel: Preluna hotel & Spa

Malta - Sliema

Neckermann ocena: NNNN


Sliema

Lega: centrala, od obalni promenadi. V bližnji okolici so številne restavracije in možnosti za nakupovanje, Do vzhodnega centra je 150 metrov.
Hotelska ponudba: 282 sob, sprejemni prostor, dvigalo, restavracija za nekadilce, internetni kotiček. Hotel ponuja različne bare, a la carte restavracijo, TV sobo, trgovino in frizerski salon. V zgornjih nadstropjih se nahaja družabni prostor s čudovitim razgledom.
Lokalna kategorija: ****
Sobe: radio, sat.-TV, minibar, aparat za pripravo kave in čaja, centralo ogrevanje, sušilec za lase, kopalna kad, tuš ter sef (doplačilo). Na željo se lahko dobijo tudi sobe z balkonom in pogledom na morje.
Zabava: discoteka- odprta večinoma samo ob koncu tedna.
Šport: pokrit bazen, wellness in beauty predel s savnami, parno kopeljo in whirpooli. Proti plačilu še masaže, jacuzzi, solarij, fitness in welless ali beauty usluge.
Oskrbe: polpenzion ali all inclusive. All inclusive vključuje samopostrežni polni penzion, lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače  med 11. in 23. uro, prigrizke med 11. in 16.30. uro, transfer, pijačo dobrodošlice, igralni kupon v vrednosti 5 malteških lir za Casino Dragonara. Prav tako je vključen uporaba wellness predela, fitnessa, bazena, jacuzzija, savne, parna kopel. Najem vozila za 3 dni pri bivanju 7 dni.




Galerija