Hotel: Blue Sun Hotel Neptun

Hrvaška - Tučepi

Neckermann ocena: NNN+


Lega: ob promenadi, ca. 50 m od prodnate plaže, do središča mesta je ca. 1 km. 
Hotelska ponudba: velik kompleks ima glavno zgradbo in dodatne zgradbe s skupno 254 sobami, recepcija s sefi (vključeno v ceno), TV-prostor, bar, restavracija za nekadilce, trgovina s spominki, dnevni prostori, 2 dvigali v glavni zgradbi, vrtni del s teraso za sončenje z ležalniki in senčniki. 
Sobe: tuš, WC, telefon, kabelska TV, priključek za Internet, klimatska naprava in balkon, po želji s pogledom morje. Sobe v depandansah (ca. 100 m) so brez klimatske naprave in imajo pogled park.
Zabava: 6x tedensko dnevna in večerna animacija ob bazenu, 5x tedensko živa glasba na terasi ob bazenu, biljard, pikado in backgammon.
Šport: bazen (1.600 m²) z gobico. Aerobika, telovadba v vodi, boccia, odbojka in nogomet na plaži. 2 peščeni teniški igrišči. Z doplačilom: masaže. Smučanje na vodi in izposoja čolnov na plaži.
Otroci: bazenček za otroke in otroško igrišče. Mini klub (4 – 10 let, 10:00 – 11:30 in 16:00 – 17:00) in otroški disco. Teeny klub (12 – 16 let).
All Inclusive: samopostrežni zajtrk (do 11:00), kosilo in večerja. Popoldne čaj, prigrizki od 16:00 - 17:00 in polnočni prigrizki. Točeno pivo, vino, soda, kola iz avtomata, sadni sokovi in lokalne žgane pijače od 10:00 – 24:00 (v restavraciji in na baru ob bazenu). S predhodno najavo izposoja gorskih koles, namizni tenis in teniška igrišča.
Parkirišče: parkirni prostor.
Živali: niso dovoljene.





Galerija