Hotel: Sandos Caracol beach resort & Spa

Mehika - Riviera Maya

Lokalna kategorija: ****


Riviera Maya

Lega: tik od peščeni plaži. Do Playa del Carmen je 5 kilometrov. Transfer od letališča traja 50 minut.
Hotelska ponudba: v tipičnem pokrajinskem slogu zgrajen hotel je bil leta 2005 kompletno obnovljen. Razpolaga s 996. sobami katere so razporejene po več tro- nadstropnih stavbah, sprejemnim prostorom z recepcijo, tremi samopostrežnimi restavracijami (ena od njih je italijanska), štirimi a la carte restavracijami, (mediteranska, azijska in steak), dvema baroma s prigrizki, devetimi bari. Trgovine in  discoteka so ločeni od glavne stavbe z tropskim gozdom,  lagunami ter majhnimi vodnimi jamami. V osrčju hotelskega kompleksa so štirje bazeni, dva otroška bazena. Ležalniki, senčniki in kopalne brisače so na plaži in ob bazenski  pokrajini na voljo brezplačno. Hotel ima dva mini cluba za otroke od dveh do 12. let ter varstvo otrok proti doplačilu.
Nacionalna kategorija: *****
Kreditne kartice: Amexco, Mastercard, Visa.
Sobe: okusno opremljene sobe imajo tuš, WC, sušilec za lase, telefon, mini bar, sef, sat.-TV, ventilator, klimatsko napravo. Nekatere imajo tudi balkon ali teraso s pogledom na vrt ali morje- De lux sobe imajo se jacuzzi, kavč ter pogled na vrt ali bazen. Junior suite imajo kavč za spanje, jacuzzi, ter velik balkon v zgornjih etažah s pogledom na vrt.
Zabava: večstranski zabavni prgram čez dan in ob večerih
Šport: aerobika, lokostrelstvo, kajak, fitness, odbojka na mivki, šnorhanje, 1x tedensko potapljanje v bazenu, katamaran, surfanje, teniška igrišča, savna, jacuzzi, parna kopel. Plačati je potrebno igranje golfa (18 lukenj) in potapljanje.
All inclusiv: samopostrežni polnipezion. Večerja je možna v a la carte restavracijo z predhodno rezervacijo. Prigrizki, lahke pijače, alkoholne in brezalkoholne pijače so na voljo 24 ur. Pijače v discoteki je vključena v all inclusiv prav tako polnjenje mini bara vsa drugi dan.

 




Galerija