Hotel: Blue Sun Hotelanlage Alan

Hrvaška - Starigrad

Neckermann ocena: NNN+


Lega: na vzhodni plaži, tik ob morju.
Hotelska ponudba: 139 sob, recepcija, trgovina, bar, igralnica, a la carte restavracija, cafebar, terasa ob bazenu z ležalniki in senčniki.
Sobe: tuš, WC, sušilec za lase, telefon, sat.-TV, klimatska naprava, ogrevanje, hladilnik in balkon.
Apartmaji imajo telefon, sat.-TV, jedilni kot, klimatsko napravo, kuhinjsko nišo, kopalno kad ali tuš, WC, sušilec za lase, sef ter balkon ali teraso.
Pri apartmajih tipa 3F gre za dvosobni apartma (26 m²), kateri ima dnevno spalni predel s kavčem za spanje. Apartmaji tipa 4G so namenjeni za 4 osebe, veliki so 44 m² ter imajo dnevno spalni prostor z dvema kavčema za spanje in eno dvoposteljno sobo. Apartmaji tipa 4J so veliki 55 m² in imajo dnevni prostor s kavčem, eno sobo z dvema ležiščema in eno dvoposteljno sobo.
Apartmaji tipa 6H so trosobni apartmaji za 6 oseb, kateri imajo dnevno spalni prostor z dvema kavčema za spanje, eno sobo z dvema ležiščema in eno dvoposteljno sobo.
Zabava: hišna animacija in minigolf.
Fitness: bazen (17x10m), pokrit bazen (8x4m), fitness, savna, parna kopel in whirpool. Plačajo se masaže in solarij. Na voljo so 4 igrišča za tenis, namizni tenis, igrišče za odbojko, večnamensko igrišče. Na plaži so proti doplačilu na voljo pedolini in motorni čolni.
Otroci: otroško igrišče in bazen, animacija (4-15 let, dnevno  med 10. in 21. uro,
razen ob sobotah)
All inclusive: samopostrežen zajtrk, kosilo in večerja, popoldanski čaj s sladicami, prigrizki ob polnoči,  2 x na dan sladoled za otroke, pijača med 10. in 23. uro (pivo, vino, voda, lahki napitki, kava, čaj…), kolesa, odbojka, mini golf, tenis in badminton.
Cena vključuje: (najem apartmaja): elektriko, vodo, plin, čiščenje. 1 x tedensko menjava posteljnine, kuhinjskih krp in brisač. Otroška postelja je na voljo za otoke do 2. leta starosti in stane 5 EUR/dan (plačilo na licu mesta), najavo pa je potrebno narediti v agenciji.
Prihod/najkrajša doba bivanja: dnevno najmanj 3 noči. Ob sobotah in nedeljah med 01.07 in 01.09 najmanj 7 noči.

 

 




Galerija