Hotel: Vista Pinar hotel

Španija - Cala Retjada

Neckermann ocena: NN+


Cala Retjada

Lega: na stranski cesti, 250 metrov od pristanišča in vzhodnega centra Cala Retjade. Do plaž kot sta Son Moll in Cala Guya je 1,5 kilometra. Cala Gat je oddaljena 500 metrov.
Hotelska ponudba: udoben hotel je sestavljen iz dveh tronadstropnih stavb, katere so med sabo ločene s stransko cesto. Na razpolago je 98 sob, sprejemni prostor z recepcijo, bar, družabna soba s TV-jem, restavracija za nekadilce in klet za hrambo koles. V zunanjem predelu je sladkovodni bazen, terasa z brezplačnimi ležalniki in senčniki ter pool- sneck bar. Dodatna stavba Montesol je od hotela Vista Pinar oddaljena 50 metrov. Prenovljen hotel ima 39 sob, recepcijo, zajtrkovalnico, bar, salon s sat.-TV- jem ter sladkovodni bazen s teraso (brezplačni ležalniki).
Sobe: v hotelu Vista Pinar imajo kopalno kad ali tuš, WC, telefon in sef (doplačilo). Enoposteljne sobe so enako opremljene, le da imajo samo tuš. Sobe v hotelu Montesol imajo tuš, WC, sef (doplačilo) in balkon.
Oskrba: zajtrk, polpenzion ali all incluisve. Vsi obroki so samopostrežni. All inclusive vključuje polni penzion, nacionalne alkoholne in brezalkoholne pijače med 11. in 23. uro, prigrizke med 11. in 18. uro, kavo in prigrizke pa med 16. in 17. uro. Vsi obroki so na voljo v hotelu Vista Pinar.
Šport/zabava: občasni bingo večeri in biljard proti doplačilu.

 




Galerija