Hotel: Thalassa village Sousse

Tunizija - Sousse

Lokalna kategorija: ****


Sousse

Lega: ob plaži na vzhodni strani mesta Sousse, katerega center je oddaljen 4 kilometre. Do letališča Monastir je 20 kilometrov.
Hotelska ponudba: leta 2005 prenovljen hotel hotelske verige Thalassa ima 460 sob, katere so razporejene po treh etažah, sprejemno halo z recepcijo, internetni kotiček, restavracijo s predelom za nekadilce, a la carte restavracijo, trgovinice in frizerski salon. V zunanjem predelu sta dva bazena in terasa. Ležalniki in senčniki so na plaži in ob bazenu brezplačni.
Lokalna kategorija: ****
Sobe: lepo opremljene. Imajo klimatsko napravo (junij-september), telefon, sat.-TV, kopalno kad, tuš, WC ter balkon. Družinske sobe so sestavljene iz dveh prostorov z enako opremo, le da imajo še balkon ali teraso.
Zabava: animacija čez dan. Ob večerih razni showi, folklora in živa glasba.
Šport: košarka, lokostrelstvo, odbojka na mivki, minigolf, aerobika. Plačati je potrebo biljard, potapljanje, smučanje na vodi, vožnjo z banano, masaže in savno.
Otroci: otroško igrišče, miniclub (4-12 let) in otroški bazen.
Oskrba: samopostrežni all inclusive kateri vključuje vse lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače med 10. in 23. uro v določenih barih, popoldanske prigrizke, sladice, kavo in čaj. Od športa je vključeno lokostrelstvo, košarka, odbojka na mivki, aerobika in minigolf.

 




Galerija