Hotel: Nusa Dua Beach Resort

Indonezija - Nusa Dua

Lokalna kategorija: *****


Nusa Dua

Lega: tik ob lepi plaži Nuse Due. Možnosti za nakupovanje in preživljanje prostega časa se nahajajo v neposredni bližini. Transfer od letališča Dempasar traja 30 minut.
Hotelska ponudba: 381 sob, lep lobby s sedeži, bar, nakupovalna promenada, frizerski salon, poslovni center z internetom, različne restavracije in bari, coffeeshop z odprto teraso ter poseben prostor za goste, kateri pridejo prej v hotel ali le tega zapuščajo zelo pozno. Na vrtu sta dva velika sladkovodna bazena s plavajočim barom in otroškim bazenom. Ob bazenu in na plaži so na voljo ležalniki, senčniki in kopalne brisače.
Lokalna kategorija: *****
Kreditne kartice: Amexco, Diners, MasterCard, Visa.
Sobe: superior, deluxe družinske ali kategorija palace. Vse sobe so lepo opremljene in imajo kopalno kad, tuš, WC, klimatsko napravo, telefon, sat.-TV, minibar, kuhalnik za vodo, sef ter balkon ali teraso. Deluxse sobe so nekoliko večje in imajo tudi večjo kopalno kad. Družinske sobe so bolj prostorne. Luksuzne Palace club sobe imajo še video in DVD predvajalnik ter teraso s pogledom na vrt.
Zabava: vsak dan show pri kosilu s tradicionalnimi plesi. Če je rezervirana samo nočitev z zajtrkom se ta show lahko doplača na licu mesta.
Šport: savna, parna kopel, fitness, squash in tenis. Kolesa, potapljanje, šnorhanje, surfanje, usluge v Body Spa centru je potrebno posebej plačati.
Otroci: brezplačen otroški klub (3-12 let).
Oskrba: ameriški zajtrk ali polpenzion (samopostrežna večerja ali izbira med meniji).




Galerija