Hotel: Sonesta

Egipt - Na'ama Bay

Neckermann ocena: NNNN


Na`Ama Bay

Lega: na vzhodnem predelu Na`Ama Baya. Do centra je 1,5 kilometra. Ob večerih vozijo v center avtobusni proti doplačilu. Peščena plaža sestrskega hotela Sonestra Beach Resort je oddaljena 300 metrov (9-18. so na voljo brezplačni avtobusni prevozi).
Hotelska ponudba: 400 sob v 1-2 nadstropnih stavbah. V glavni stavbi se nahaja sprejemni prostor z recepcijo in lobbybar, glavna restavracija s teraso, internetni kotiček in trgovinica. Na negovanem vrtu je ogrevan bazen na dveh etažah z malim slapom in toboganom., terasa, poolbar z a la carte restavracijo. Ležalniki in senčniki so na plaži ob bazenu brezplačni.
Sobe: prostoren in prijazno opremljene s telefonom, sat.- TV- jem, hladilnikom, sefom, sušilcem za lase, klimatsko napravo, kopalno kadjo ali tušem, WC-jem ter balkonom ali teraso.
Zabava: discoteka.
Šport: proti doplačilu savna, parna kopel, masaže, whirpool, fitness. V Sonestra Beach Clubu še tenis, masaže in vodni športi.
Otroci: otroški bazen. V Sonestra Beach clubu miniclub (5-12 let) in otroško igrišče.
Oskrba: all inclusive: Gre za samopostrežni polni penzion, kateri vključuje pri obrokih še hišno vino. Prigrizki so na voljo me 10. in 22 uro, lahki napitki in nacionalne alkohole pijače  med 10. in 24. uro. Od športa vključuje odbojko na mivki, namizni tenis in aerobiko.




Galerija