Hotel: Bavaro Club Pizzo

Italija - Pizzo Calabro- Kalabrien

Lokalna kategorija: ****


Lega: mirna. Do peščeno prodnate plaže se pride po 450 širokem gozdičku. Do mesteca Pizzo Calabro v katerem so restavracije, bari, trgovine in sladoledarne je okoli 8 kilometrov. Do Tropea pa 40 kilometrov.
Hotelska ponudba: zelo negovan in posebej pri družinah priljubljen hotel (252 sob) sodi v hotelsko verigo Bavaro Club. Svojim gostom ponuja sprejemni prostor z recepcijo, restavracijo, gril restavracijo na plaži  (odvisno od vremena), poolbar, bar na plaži, odprto discoteko, amfiteater, trgovine, bazar in lep vrt.
Lokalna kategorija: ****
Sobe: A1A/A2A + B1A/B2A so udobno opremljene in se nahajajo v 1. etaži. Imajo tuš, WC, telefon, klimatsko napravo, sat.-TV, sef, balkon. A3B/A4B + B3B/B4B so enako opremljene, le da so bolj prostorne in se nahajajo v prtljičju.
Zabava: animacijski in razvedrilni program v italijanske jeziku (showi).
Fitness: velik bazen z integriranim whirpoolom in otroškim bazenom. Ležalniki in senčniki so vključeni v ceno. Fitness, namizni tenis, lokostrelstvo, malo igrišče za nogomet, aerobika, odbojka, kanuji, surfanje. Mali wellness predel s savnami in parno kopeljo. Plača ti je potrebno masaže in igranje tenisa.
Otroci: miniclub v italijanskem jeziku (4-12 let) in otroško igrišče.
Oskrba: samopostrežen polpenzion ali all inclusive. Cena vključuje namizno vino, mineralno vodo ali lahke napitke pri obrokih. All inclusive zajema samopostrežen polni penzion, vse nacionalne alkoholne in brezalkoholen pijače v odprtem baru med 10. in 24. uro. Cena vključuje namizno vino, mineralno vodo ali lahke napitke pri obrokih. Prigrizki so na voljo do 19. ure.
Cena zajema: servis na plaži- 2 ležalnika in senčnik na sobo.
Parkirišče: ni vključeno v ceno.
Prihod/najkrajša doba bivanja: vsak dan, ena nočitev.

 




Galerija