Hotel: Neptuno

Španija - Playa del Ingles

Neckermann ocena: NNNN


Playa del Ingles

Lega: v centru. Hotel ponuja brezplačne avtobusne prevoze do 900 metrov oddaljene peščene plaže Playa del Inglese. Nakupovalni in zabaviščni center »Yumbo« leži nasproti hotela. Do avtobusne postaje je 100 metrov.
Hotelska ponudba: popolnoma klimatiziran hotel ima 171 sob na petih etažah, dve dvigali, recepcijo, družabni prostor, TV in video sobo, piano bar, restavracijo s predelom za nekadilce in majhne trgovinice. Na vrtu je ogrevan sladkovodni bazen, terasa z ležalniki in senčniki.
Sobe: telefon, sef, (doplačilo), klimatska naprava, sat- TV, minibar, sušilec za lase, kopalna kad, tuš, WC in balkon. Nekatere sobe imajo pogled na bazen.
Enoposteljne superior sobe imajo francosko posteljo, hišne copate, kopalni plašč, minibar, kuhalnik za vodo in ob prihodu košarico sanja in steklenico vina za dobrodošlico.
Zabava: lahka animacija, 1 x tedensko plesni večer z živo glasbo.
Šport: namizni tenis. Plačati se igranje biljarda.
Otroci: malo otroško igrišče in integriran otroški bazen.
Oskrba: samopostrežni polpenzion, show cooking. All inclusive zajema samopostrežni zajtrk in večerjo ter opoldanske prigrizke med 13. in 16. uro ter različne nacionalne alkoholne in brezalkoholne pijače med 10. in 2 uro.




Galerija