Hotel: Drago Park hotelclub

Španija - Costa Calma

Neckermann ocena: NNNN


Lega: do plaže in centra Costa Calme je 1,2 kilometra. Do plaže vozi 3 x dnevno brezplačni hotelski avtobus. V bližini  se nahajajo možnosti za preživljanje prostega časa in nakupovanje.
Hotelska ponudba: moderen klubski hotel ima 219 sob, katere so razporejene po dveh oziroma štirih etažah. Gostom je na voljo sprejemni prostor z recepcijo, dvigala, restavracija s predelom za nekadilce, salon z barom namenjen za ples in animacijo. Na vrtu je lep in velik bazen, terasa z ležalniki in senčniki ter pool- snesk bar. Kopalne brisače se dobijo proti plačilu kavcije.
Lokalna kategorija: ****
Sobe: prijazno opremljene. Imajo telefon, klimatsko napravo sat- TV, sef (doplačilo), udoben kavč za spanje (širok 1,20 metra) za tretjo osebo ali dva otroka, kopalno kad, tuš, WC ter balkon ali teraso.
Zabava: raznolik animacijski program.
Šport: fitnesss, odbojka na mivki, aerobika, uporaba večnamenskega športnega igrišča, igrišče za squash in tenis (oprema proti plačilu kavcije) so vključeni v ceno. Plačati je potrebo biljard, teniško igrišče v bližini in potapljanje.
Otroci: otroški bazen, igrišče, miniclub in otroška animacije (4-12 let, razen v ponedeljkih)
Oskrba: all inclusive, kateri vključuje samopostrežne glavne jedi, lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače med 10.30. in 23. uro. Ob bazenu so od 11- 12.30. ure na voljo prigrizki in med 15.30 in 16.30 kava, čaj in sladice.

 




Galerija