Hotel: Caribe Club Kawama

Kuba - Varadero

Neckermann ocena: NNN


Lega: neposredno ne eni najlepših delov plaž Varadera. Center kraja s številnimi možnostmi zabave je oddaljen ca. 1 km. Transfer iz letališča Varadero traja ca. 40 minut.
Hotelska ponudba: okusno opremljen objekt sestoji iz pisanih dvonadstropnih stavb s skupno 236 sobami in leži sredi čudovitega tropskega vrta. Gostom so na razpolago sprejemna hala, 1 samopostrežna in 3 a la carte restavracije ter 3 bari in diskoteka. V središču objekta se nahaja lep bazenski kompleks in ločen bazenček za otroke. Ležalniki in senčniki so na plaži in ob bazenu brezplačni, kopalne brisače prejmete ob plačilu kavcije. Nadalje so tukaj še trgovina s spominki, frizerski salon in prostor za masažo. Varstvo otrok v Kid's klubu od 09:00 do 17:00.
Lokalna kategorija: ****
Kreditne kartice: MasterCard, Visa.
Sobe: standardne ali superior. Vse so primerno opremljene, različno velike in imajo tuš, WC, klimatsko napravo, sušilec za lase, telefon, TV, hladilnik in sef (doplačilo). Standardne sobe ustrezajo kategoriji 3 zvezdic. Prostornejše superior sobe se nahajajo v vilah in imajo dodatno še balkon ali teraso in mini bar (prvo polnjenje je vključeno v ceno).
Zabava: animacija in večerna zabava.
Šport: glede na razpoložljivost so vam na voljo aerobika, biljard, odbojka, tenis z reflektorji, kajaki, pedalini, vožnja s katamaranom, oprema za šnorkljanje in surfanje ter uporaba fitness prostora in savne, vse brez doplačila. 
All inclusive: polni penzion. Vsi obroki so samopostrežni, večerja tudi v a la carte restavraciji (obvezna rezervacija). Prigrizki med 10:00 in 16:30, vse nacionalne alkoholne in brezalkoholne pijače ves čas.




Galerija