Hotel: Paradise Side beach

Turčija - Side

Neckermann ocena: NNNN


Side

Lega: tik ob dolgi peščeni plaži, 5 kilometrov od mesta Side.
Hotelska ponudba: sodoben hotel je zgrajen na površini 85.000 m² in ima 300 apartmajev v večih dvo in tronadstropnih stavbah, sprejemni prostor z recepcijo, restavracijo s teraso in predelom za nekadilce, bar z biljardom, minimarket, več trgovinic in frizerski salon. Na negovanem vrtu je velik bazen z barom in teraso. Ležalniki, senčniki in kopalne brisače so ob bazenu in na blaži na voljo brez plačila.
Lokalna kategorija: ****
Sobe: moderni in lepo opremljeni studii imajo kombiniran dnevno- spalni prostor, telefon, sef (doplačilo), sat-TV, klimatsko napravo, hladilnik, kopalno kad ali tuš, WC ter balkon ali teraso. Apartmaji tipa A1 imajo še spalnico z vmesnimi vrati ter klimatsko napravo le v spalnici in tuš. Ostala oprema je enaka kot pri studiih.
Zabava: animacija čez dan in ob večerih, katera poteka v nemškem jeziku.
Šport: proti plačilu so na voljo masaže, rolanje, izposoja koles, jahanje, surfanje in jadranje s katamarani (samo z izpitom) ter vsi vodni športi.
Otroci: teddyclub (3-5 let), Kidscluc (4-12 let), youngsterclub (od 13 let naprej), otroško igrišče in bazen.
Oskrba: ultra all inclusive kateri vključuje samopostrežni polni penzion, lokalne in nekatere uvožene alkoholne in brezalkoholne pijače od 10. do 2 ure, zajtrk za zaspance, prigrizke, sladice, popoldanski čaj in kavo, otroški bife, prigrizke ob polnoči, 1 x tedensko gala večerjo. Večerja je možna tudi v pizzeriji. Glede na razpoložljivost je na voljo igranje namiznega tenisa, odbojke, košarke, biljarda ter  uporaba fitnessa in savne.




Galerija