Hotel: Helios hotel & spa resort

Bolgarija - Zlata obala

Neckermann ocena: NNNN+


Lega: dolga peščena plaža, do katere se pride po stopnicah, čez parkirišče ali z malim hotelski vlakom, je oddaljena 350 metrov.
Hotelska ponudba: moderen, popolnoma klimatiziran hotel ima na voljo 350 sob, lobby, dvigalo, recepcijo (sefi in menjalica), restavracijo s predelom za nekadilce, a la carte restavracijo, cafe, bar, nočni bar z različnimi programi, trgovinico, konferenčne prostore. V zunanjem predelu sta dva sladkovodna bazena s toboganom, terasa in trije pool bari. Ležalniki, senčniki in kopalne brisače so brez doplačila.
Lokalna kategorija: ****
Sobe: elegantno opremljene sobe imajo telefon, klimatsko napravo, mini bar, sat- TV, sušilec za lase, kopalno kad ali tuš, WC ter balkon z delnim pogledom na morje. Superior sobe so nekoliko večje.
Zabava: animacija čez dan in ob večerih. Hotel ima svoje animatorije.
Šport: moderen wellness predel z ogrevanim notranjim bazenom,. Biljard, igralni avtomati, masaže, beauti salon in frizerski storitve so na voljo proti doplačilu.
Otroci: otroški bazen in igrišče ter miniclub (4-12 let).
Oskrba: all inclusive, kateri vključuje samopostrežne glavne jedi od 7.30 in 21. uro. Vse lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače med 10. in 23. uro. Med obroki so na voljo prigrizki, kava, čaj in sladoled.  Eden obrok v a la carte restavraciji, kopalne brisače, ležalniki in senčniki ob bazenu. Od športa je vključena 1 ura tenisa v času bivanja vključno z loparji in žogicami, košarka, nogomet, odbojka na mivki, namizni tenis in fitnes. Čez dan in ob večerih hotelska animacija. Vključen je tudi majhen vlak do plaže. Ves čas bivanja je potrebno nositi identifikacijsko zapestnico.

 




Galerija