Hotel: Vistaflor

Španija - Maspalomas

Neckermann ocena: NNN


Maspalomas

Lega: 2 kilometra od počitniškega središča Playa del Ingles. Peščena plaža, do katere vozijo brezplačni avtobusi 2 x dopoldan na plažo in 2 x popoldan nazaj, je oddaljena 2,7 kilometra. Linijske avtobusne povezave in možnosti za nakupovanje so v bližini.
Hotelska ponudba: 273 sob, recepcija s sefi (doplačilo), internetni dostop na recepciji (doplačilo), bar, samopostrežna restavracija za nekadilce, a la carte restavracija, mini market. V zunanjem predelu je ogrevan sladkovodni bazen z otroškim bazenom, terasa z ležalnimi (glede na razpoložljivost), pool bar in otroško igrišče.  Senčnike je potrebno plačati.
Bungalovi: skromno opremljeni z dnevnim prostorom (možnost za spanje enega odraslega ali dva otroka). V prvem nadstropju je odprta spalnica, kopalna kad, tuš, WC, telefon, sat- TV na kovance, kuhnjica ter majhen balkon ali terasa. Bungalovi tipa B1 so enako opremljeni, le da imajo ločeno spalnico.
Oskrba: nočitev ali polpenzion (samopostrežen zajtrk in večerja).
Šport: namizni tenis. Plačati je potrebno biljard. V bližini je velik športni center, kateri ponuja tenis, squas, fitnes, savne ter izposojo koles.
Zabava: animacija in večerni razvedrilni programi.

 




Galerija