Hotel: Dunas Mirador Maspalomas

Španija - Gran Canaria - Maspalomas

Neckermann ocena: NNN+


Lega: dvignjen, na sončni strani. Brezplačni avtobus do 3,5 kilometrov oddaljene peščene plaže. Možnosti za nakupovanje in preživljanje prostega časa so v bližnji okolici.
Hotelska ponudba: moderen, velikodušen počitniški kompleks ima 437 sob, katere se nahajajo po večih štiri in petnadstropnih stavbah, dvigala, recepcijo, salon, lobby, restavracijo, discoteko, dva bazena, tobogan, whirpool, pool- sneck bar in teraso z ležalniki in snečniki. Brisače so na voljo proti plačilu kavcije.
Lokalna kategorija: ***
Sobe: so prostorne in ponujajo telefon, sef (doplačilo), sat- TV, kopalno kad, tuš, WC ter balkon ali teraso. Pri rezervaciji enoposteljne sobe se dobi dvoposteljna soba, katere je namenjena za  eno osebo. Družinske sobe so namenjene dvema odraslima osebama in enemu ali dvema otrokoma in imajo kombiniran dnevno spali prostor s kavčem in prostorom za eno dodatno ležišče ter spalnico, katera je ločena z vrati na potisk.
Zabava: animacija.
Šport: namizni tenis. Plača se igranje tenisa in masaže.
Otroci: otroško igrišče in ločen bazen za otroke.
Oskrba: samopostrežni polpenzion ali all inclusive. All inclusive vključuje samopostrežni poni penzion, vse lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače med obroki in od 10.30 do 22.30 ure v pool baru in od 21.30 do 22.30 ure v discoteki. Prigrizki se lahko dobijo od 13.30- 15.30 ure. Kava, čaj in sladice pa od 16.30 – 17.30. Vse nelokalne alkoholne pijače niso vključene v all  inclusive ponudbo.

 




Galerija