Hotel: Angela Beach

Grčija - Krf - Astrakeri

Neckermann ocena: NNN


Lega: tik od nedotaknjeni peščeno prodnati plaži Agnosa, 3 kilometre od Roda. Do Roda vozijo brezplačni hotelski avtobusi med 18. in 01. uro.
Hotelska ponudba: prijazen hotel  ima 102 sob v dveh stavbah. Svojim gostom ponuja sprejemnico z recepcijo (sefi z doplačilom), sat-TV sobo, darilni bazar, udoben bar in restavracijo. V negovanem zunanjem predelu, kateri ima pogled na morje, je bazen s sladko vodo, terasa in pool bar. Ob bazenu in na plaži so ležalniki in senčniki brezplačni. Tukaj je tudi otroško igrišče.
Lokalna kategorija: B
Sobe: prijazne, opremljene v tipičnem stilu ter imajo tuš, WC, telefon, sat-TV, klimatsko napravo ter balkon. Nekatere sobe imajo tudi pogled na morje. Pri rezervaciji enoposteljne sobe se dobi dvoposteljna soba, katere je namenjena za  eno osebo. Enoposteljne sobe nimajo balkona.
Zabava: 1 x tedensko živa glasba, vsaka dva tedna folklorni večer. Roda ponuja zabavo v različnih tavernah, barih in restavracijah.
Šport: namizni tenis, košarka, odbojka na mivki. Proti doplačilu je v bližini možno jahanje.
Oskrba: all inclusive. Vsi obroki so samopostrežni. Vse alkoholne in brezalkoholne pijače so na razpolago med 10. in 24. uro. Popoldanski čaj, kava, sladice in sladoled za otroke. Od športa je vključeno igranje košarke, odbojke na mivki in namizni tenis.




Galerija