Hotel: Miramar Village

Venezuela - Playa el Agua

Neckermann ocena: NNN


Playa el Agua

Lega: le čez malo prometno cesto do dolge peščene plaže s klubom na plaži, kjer so od 11. do 17. ure na voljo nacionalne pijače ter ležalniki in senčniki brez doplačila. V neposredni bližini so številne restavracije, bari, možnosti za nakupovanje. Prevoz od letališča traja 45 minut.
Hotelska ponudba: v karibskem slogu opremljen kompleks ponuja več dvonadstropnih hišk, katere se nahajajo na tropskem vrtu. Ponujajo ljubko, sproščujočo atmosfero. Skupaj razpolaga z 42. sobami, recepcijo, restavracijo z barom. V zunanjem predelu je majhen bazen, terasa z brezplačnimi ležalniki, senčniki in  brisačami, kateri so na voljo tudi na plaži.
Lokalna kategorija: ***
Kreditne kartice: MasterCard, Visa.
Sobe: na voljo so standardne in superior sobe. Vse sobe imajo bambusovo pohištvo, tuš, WC, klimatsko napravo, sušilec za lase, telefon, hladilnik ter balkon ali teraso. Superior sobe so bolj prostorne. Sef je potrebno plačati 2 dolarja na dan.
Šport: na plaži različni vodni športi proti doplačilu.
All inclusive: samopostrežni polni penzipon, popoldanski čaj. Vse lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače so na razpolago med 11. in 23. uro, v klubu na plaži pa med 11. in 17. uro.




Galerija