Hotel: Hesperia Playa el Agua

Venezuela - Playa el Agua

Neckermann ocena: NNNN


Lega: le čez cesto do peščene plaže Playa el Agua. Porlamar je oddaljen 30 kilometrov. Trensfer od letališča traja 45 minut.
Hotelska ponudba: kompleks je sestavljen iz štirih večnadstropnih stavb in 42 bungalovov, v kateri so 3 do 4 sobe. Bungalovi se nahajajo v tropskem vrtu. Center kompleksa predstavlja velik glavni bazen z integriranim otroškim bazenom in pool barom. Tukaj se odvija tudi vsa animacija z vodnimi igrani. Na voljo je tudi miren bazen in trije manjši bazeni med bungalovi. Ob bazenu in na plaži so kopalne brisače in ležalniki brezplačni. Gostom je na voljo še odprta samopostrežna restavracija, a la carte restavracija, bar na plaži, oder, mini market, zlatarna.
Lokalna kategorija: ****
Kreditne kartice: Amexco, MasterCard, Visa.
Sobe: so v glavni stavbi ali v bungalovih. Vse so lepo opremljene ter imajo tuš, WC, klimatsko napravo, telefon, sat-TV ter balkon ali teraso. Sef je potrebno plačati 2 dolarja na dan. Sobe druge kategorije so malo cenejše, vendar nimajo balkona ali terase in so na voljo v omejenih količinah.  Družinske sobe so v glavni stavbi, so nekoliko večje, imajo dve francoski postelji ter so brez balkona ali terase.
Zabava: veliko aktivnosti za otroke in odrasle. Večerna zabava, kjer se pojavljajo različni tematski večeri in folklora.
Šport: aerobika, tenis, odbojka na mivki.
Otroci: miniclub  od 4. do 11. leta starosti.
All inclusive: samopostrežni polni penzion. 1 x tedensko je večerja možna v a la carte restavraciji, vendar je potrebno predhodno rezervirati. Vse lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače so na voljo od 11. do 24. ure, prigrizki pa med 12. in 18. uro.




Galerija