Hotel: Golden Sun resort

Šri Lanka - Kalutara - Wadduwa

Lokalna kategorija: ****


Lega: moderni obalni hotel udobnega razreda je lociran tik ob priljubljeni dolgi peščeni plaži Kalutara. Do vzhodnega centra je 5 kilometrov. Transfer od letališča traja približno dve uri in pol. Za hotelom je železniška proga, katera vodi do Colomba in ne povzroča pretiranega hrupa.
Hotelska ponudba: kompleks je sestavljen iz glavne stavbe z 64. sobami in iz 8. bungalovov. Gostom ponuja sprejemni prostor z recepcijo, rab, zlatarno, darilni bazar, a la carte restavracijo, samopostrežno restavracijo. Na vrtu je bazen s sladko vodo in integriran otroški bazen, jacuzzi in pool bar. Ležalniki in brisače so ob bazenu brezplačni.
Kreditne kartice: Amexco, MasterCard, Visa.
Sobe: vse standardne so okusno prenovljene z kopalno kadjo, tušem, WC-jem, klimatsko napravo, sušilcem za lase, TV-jem, telefonom, mini barom in sefom. Sobe imajo balkon s pogledom na morje. Superior sobe se nahajajo v bungalovih in imajo zraven opreme, katera je v standardni sobi, še kuhalnik za vodo ter balkona ali teraso.
Šport: fitness, savna, namizni tenis, odbojka na mivki. Tenis brez doplačila je na voljo samo pri rezervaciji all inclusive. Plačati je potrebno še masaže in squash.
Oskrba: polpenzion ali all inclusive. All inclusive zajema polni penzion, vse lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače (razen svežega soka) med 10. in 24. uro. Prigrizki in sadje je na razpolago med 11. in 15. uro, kava in čaj med 10. in 23 uro, sladice med 16. in 18. uro, polnočni prigrizki pa med 23. in 24. uro. Voda se lahko dobi 24 ur na dan.

 




Galerija