Hotel: Sol Palmeras

Kuba - Varadero

Neckermann ocena: NNNN


Varadero

Lega: ob lepi peščeni plaži Las Americas v majhnem zalivčku. Brezplačni Shuttle- avtobusi do hotela Malia Varadero in Las Americas. Transfer od letališča Varadero traja 35 minut.
Hotelska ponudba: popolnoma prenovljen kompleks ima skupaj 408 sob v glavni stavbi in 200 bungalovov. Gostom je na voljo lobby z recepcijo, sneck bar (odprt 24 ur), samopostrežna restavracija z show kuhanjem, italijanska in kitajska restavracija, karibske specialitete na grilu, steack haus, 7 barov, frizerski salon, darilni bazar, butique. V zunanjem predelu je lepa bazenska pokrajina z otroškim bazenom. Ležalniki, senčniki in kopalne brisače se ob bazenu in na plaži dobijo brez doplačila. Za otroke ponuja hotel otroško igrišče, mini dicso ter varstvo otrok v minuclubu (3-5 let) med 10.30. in 17. uro.
Lokalna kategorija: ****
Krediten kartice: MasterCard, Visa.
Sobe: so v glavni  stavbi in v enonadstropnih bungalovih, kateri so na vrtu. Vse sobe imajo kopalno kad ali tuš, WC, sušilec za lase, klimatska naprava, telefon, sat-TV, majhen hladilnik, sef ter balkon ali teraso. Sobe v bungalovih imajo ločeno spalnico.
Zabava: raznoliki animacijski programi, turnirji v kuhanju in plesanju, tečaj španščine Hotelska discoteka je odprta med 22.30. in 2. uro.
Šport: aerobika, nogomet, izposoja koles, dva teniška igrišča (doplačilo ga igranje pod osvetljavo), odbojka na mivki, kajaki, katamarani, oprema za šnorhanje, surfanje, 1x potapljanje v bazenu so brez plačila. Potapljanje, golf, masaže so na voljo z doplačilom.
All inclusive: polni penzion. Obroki so na razpolago v vseh restavracijah, katere so v kompleksu. Večerja a la carte je možna po predhodni rezervaciji. Vse lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače so na voljo 24 ur.

 

 

 




Galerija