Hotel: Aphrodita Beach Club

Grčija - Kreta - Gouves

Lokalna kategorija: ****


Lega: do peščeno prodnate plaže se pride preko manjše obale ceste. Do vzhodnega centa je 300 metrov.
Hotelska ponudba: sprejemni prostor z recepcijo (sefi proti doplačilu), dvigalo, boutqui, bari, družabni prostor s sat- TV-jem, restavracija, pokrit bazen, amfiteater, disco, taverna, bazen z morsko vodo in integriranim otroškim bazenom, bar ob bazenu. Ležalniki in senčniki so ob bazenu brezplačni, na plaži pa jih je potrebno plačati.
Lokalna kategorija: A
Otroci: dva igrišča, otroška animacija in  miniclub (3-15 let med 9-12 in od 15-18. ure). Otroške posteljice in varstvo otrok je potrebno najaviti v hotelu in tudi posebej plačati. Otroški stolčki v restavraciji so na voljo brezplačno.
Sobe: telefon, radio, sat-TV, hladilnik, ogrevanje (v času pred in po sezoni), klimatska naprava, sušilec za lase, kopalna kad ali tuš, WC in balkon s stranskim ali direktnim pogledom na morje. Pri rezervaciji enoposteljne sobe se dobi dvoposteljna soba, katere je namenjena za  eno osebo in ima stranski pogled na morje. Družinske sobe so enako opremljene kot standardne, le da imajo vse morsko stran.
Zabava: namizni tenis, košarka, odbojka, aerobika, vodna gimnastika. Plačati je potrebo igraje biljarda, mini golfa, fitness, savno, tenis, kegljanje, mali nogomet, badminton ter vodne športe na plaži (glavna sezona).
Oskrba: polpenzion ali all inclusive. All inclusive vključuje vse lokalne alkoholne in brezalkoholen pijače med 10. in 24. ure. Popoldan je na voljo kava, čaj in sladice, sladoled za otroke. Med 12. in 16. uro se lahko igra minigolf. All inclusive se prične na dan prihoda in konča na dan odhoda ob 12. uri.

 

 

 




Galerija