Hotel: Cretan Garden

Grčija - Kreta - Chersonissos

Neckermann ocena: NNN


Lega: mirna z lepim panoramski pogledom na morje. Do peščeno prodnate plaže je 600 metrov. Živahen center Chersonissos je oddaljen 2,5 kilometra.
Hotelska ponudba: družinsko voden hotel ima 50 sob, mali sprejemni prostor, TV kotiček, recepcijo s sefi (doplačilo), restavracijo in trgovinico. Na vrtu je bazen s sladko vodo, otroški bazen, udobna taverna  s teraso. Ležalniki in senčniki ob bazenu so brezplačni.
Lokalna kategorija: B
Otroci: otroška animacija in varstvo vodijo strokovni, nemško govoreči animatorji. Sladoled je na voljo med 15. in 17. uro.
Sobe: so skromno opremljene ter imajo hladilnik, telefon, sat-TV, sušilec za lase, WC, balkona ali terasa. Apartmaji tipa A1 se enako opremljeni kot sobe, le da imajo kombiniran dnevno spali prostor (kuhinjski kot), spalnico in so na morski strani.
Zabava: ples ob večerih ali karaoke.
Šport: namizni tenis. Proti doplačilu še mali nogomet, košarka, badminton, biljard, mini golf, tenis, razni vodni športi.
Osrkba: all inclusive. Vsi obroki so samopostrežni in vključujejo namizno pijačo. Lokalne alkoholne in brezalkoholen pijače so na voljo med 11. in 23. uro, prigrizki med 14. in 17. uro. Popoldanski čaj, kava in pecivo pa med 15.30. in 16.30. uro.




Galerija