Hotel: Meninx

Tunizija - Djerba

Neckermann ocena: NNN+


Djerba- plaža

Lega: tik ob peščeni plaži, Houmt Souk je oddaljen 18 kilometrov.
Hotelska ponudba: 226 sob na dveh etažah, recepcija (sef z doplačilom), restavracija s predelom za nekadilce, bar s prigrizki, kiosk, dva bazena z otroškim bazenom, terasa z ležalniki in senčniki. Kopalne brisače so na voljo proti plačilu kavcije.
Lokalna kategorija: ***
Sobe: skromno opremljene. Imajo klimatsko napravo, kopalno kad ali tuš, WC ter balkon ali teraso. Nekatere imajo tudi pogled na morje. Troposteljne sobe so enako opremljene, le da so bolj prostorne. Štiriposteljne sobe razpolagajo prav tako z enako opremo, imajo pa eno nadstropno posteljo.
Zabava: športna zabava in zabavni programi. Ob večerih showi, folklora in razne igre.
Šport: aerobika, mini golf, odbojka na mivki, košarka in namizni tenis. Plačati je potrebno igranje tenisa, surfanje in jadranje. Fitness, savna in turška kopel je na voljo z doplačilom med 9.30 in 12.30 uro. Izposojo koles in jahanje ponuja lokalno prebivalstvo.
Otroci: miniclub (3-12 let), otroški bazen in igrišče.
Oskrba: polpenzion ali all inclusive. All inclusive vključuje samopostrežne glavne jedi, lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače med 10. in 24. uro v določenih barih. Prigrizki, kava, sladice v popoldanskem času med 16 in 18. uro. Od športa je vključeno aerobika, minigolf, košarka, odbojka, namizni tenis, ena ura tenisa na dan glede na razpoložljivost in pri predrezervaciji. All incluisve gosti morajo nositi zapestnice.




Galerija