Hotel: Homere hotel

Tunizija - Djerba

Neckermann ocena: NNN+


Lega: s cesto ločen od približno 250 metrov oddaljene plaže. Midoun je oddaljen 6 kilometrov.
Hotelska ponudba: 180 sob, sprejemni prostor z recepcijo (sef proti doplačilu), restavracija za nekadilce (tudi a la carte), bar, boutique in pokrit bazen. Na velikem in negovanem vrtu je bazen z integriranim otoškim bazenom, terasa z ležalniki in senčniki, kateri so tudi na plaži na razpolago brez doplačila. Za otroke hotel ponuja miniclub (4-12 let) in otroško igrišče.
Sobe: prijazno opremljene s tušem, kopalno kadjo, WC-jem, sat-TV- jem, telefonom ter balkonom ali teraso. 4A sobe so namenjene za 4 osebe in so enako opremljene kot sobe A2, le da so bolj prostorne.
Oskrba: all inclusive. Vsi obroki so samopostrežni in vključujejo namizno pijačo (voda, vino, pivo, lahki napitki). Med 16. in 17. uro so na voljo kava, sladice in sladoled, med 10 in 24 uro pa vse nacionalne alkoholne in brezalkoholne pijače. Pijača je na voljo v restavraciji in centralne baru.
Šport/zabava: namizni tenis, tenis, lokostrelstvo, minigolf. Plačati je potrebno savno, turško kopel, whirpool, masaže, fitnes, izposojo koles ter biljard. Za goste, kateri ostanejo več kot tri tedne imajo 1 dan na voljo brezplačno uporabo savne, masaže.




Galerija