Hotel: Paradise island aparthotel

Španija - Playa Blanca

Neckermann ocena: NNN+


Playa Blanca

Lega: na vzhodu, približno 1,5 kilometra oddaljen od plaže. Brezplačni shuttle avtobusi vozijo nekajkrat na dan na plažo in do centra .
Hotelska ponudba: 290 apartmajev v večih stavbah. Recepcija, dvigalo, restavracija za nekadilce, internetni kotiček, disco bar, mini market. V zunanjem predelu so trije bazeni s sladko vodo, dva otroška bazena, velika terasa z ležalniki, senčniki in barom ob bazenu.
Apartmaji: tip A1 imajo kombiniran dnevno- spalni prostor, spalnico,majhno kuhinjo, kopalno kad, tuš, WC, telefon, sat-TV, sef (doplačilo) ter balkon ali teraso.
Oskrba: all inclusive. Vsi obroki so samopostrežni, sendviči so na voljo med 11.30 in 12.30 uro in med 23. in 23.30 uro. Kava, čaj, in sladice se lahko dobijo med 16.30 in 17.30. uro, vse lokalne alkoholne pijače in lahki napitki pa med 10.30 in 23. uro. Za identificiranje je potrebno čel čas bivanja nositi plastično zapestnico.
Šport/zabava: namizni tenis, odbojka na mivki, gimnastika, whirpool. Proti doplačilu še biljard, izposoja koles, savna, minigolf, tenis. Čez dan poteka animacijski program. Za otroke je tukaj Minclub (4-12 let) 6 x tedensko, 5 ur na dan je poskrbljeno tudi za otroke od 6. meseca starosti naprej, vendar je potrebna predhodna najava.

 




Galerija