Hotel: Falkensteiner Club Funimation Borik

Hrvaška - Zadar

Neckermann ocena: NNNN


Lega: v počitniškem centru Borik, direktno ob malem peščenem zalivčku in prodnati plaži. Do starega mestnega jedra Zadra so približno trije kilometri. Linijski avtobus pred objektom.
Hotelska ponudba: klubski kompleks z 258 sobami je sestavljen iz dveh medsebojno povezanih stavb. Klimatizirani prostori v hotelu so sprejemni prostor z  recepcijo, 2 družabna prostora, restavracija, darilni bazar; frizerski salon in dva bara ter dvigalo. Gostom je na voljo velika terasa za sončenje s pool barom, ležalniki, senčniki in animacijskim odrom.
Sobe: moderne in udobne. Vse imajo tuš, WC, sušilec za lase, telefon, SAT-TV, radio, hladilnik, klimatsko napravo, centralno ogrevanje in deloma balkon. A4C/A4D so družinske sobe z ločeno spalno nišo z nadstropno posteljo za otroke (ločeno z drsnimi vrati). A4A dvoposteljna soba in otroška soba z nadstropno posteljo. A5B dvoposteljna soba, otroška soba z nadstropno posteljo in dnevni prostor s sedežno garnituro.
Zabava: klubski animacijski program s športom, igrami in večernimi showi v klubskem gledališču.
Šport: bazenski kompleks 'Aquapura' s pokritim bazenom (18x10 m), zunanji bazen z doživljajskim predelom in tobogani (ca. 750 m²). Kardio-fitness prostor. Aerobika, košarka, boccia, odbojka na plaži in namizni tenis. Na voljo so 4 peščena teniška igrišča (reflektorji ca. 5,- EUR na uro). Na plaži je proti doplačilu: potapljanje in smučanje na vodi.
Wellness: Aquapura Thalasso & Spa center s thalasso terapijami, tremi prostori za kozmetične usluge, prostorom za pedikuro,  štirimi bisernimi kopelmi, dvema Vichy prhama in šestimi prostori za masaže. Velik svet savn s parno savno, bio savno in finsko savno s prho doživetja in ledenim kanalom. Gostom je na voljo še bazen za kneipanje, whirpool, velik prostor za relaksacijo z vodnimi posteljami, vrtom savn in solarij. Usluge wellnessa se plačajo posebej.
Otroci: otroška animacija od 2. leta v 'Falkyland'-u, otroško igrišče in zunanji bazen za otroke. Otroški vozički in baby telefoni so na voljo glede na razpoložljivost.
All inclusive: bogata samopostrežna zajtrk in večerja, za kosilo nekoliko manjši bife. Dnevno med 10:00 in 22:00 pivo, vino, kava, čaj, lokalne žgane in brezalkoholne pijače (ni koktajlov in toplih napitkov) v Al baru. Cena vključuje še igranje namiznega tenisa ter uporabo ležalnikov in senčnikov ob bazenu. Uporaba teniškega igrišča od 07:00 do 18:00 (brez reflektorjev), katamaranov in desk za surfanje (brez tečajev).
Parkirišče: centralno hotelsko parkirišče.
Domače živali: niso dovoljene.





Galerija