Hotel: Sunrise Select Royal Makadi

Egipt - Makadi Bay

Neckermann ocena: NNNNN


Makadi Bay

Lega: tik ob peščeni hotelski plaži Makadi bay. Do centra Hurgade je 30 kilometrov.
Hotelska ponudba: od oktobra 2005 odprt udoben hotel ponuja 481 sob, sprejemni prostor z recepcijo, restavracijo s predelom za nekadilce, tri a la carte restavracije (italijanska, azijska in orientalska), lobbybar, biljard pub, discoteko in frizerski salon. V velikem zunanjem predelu sta dva bazena (eden je ogrevan), bar ob bazenu in na plaži. Ležalniki, senčniki in kopalne brisače so ob bazenu in na plaži brezplačni.
Lokalna kategorija: *****
Sobe: svetle, prijazne in udobne. V njih je telefon, sat-TV, sef, mini bar ( 1 x tedensko polnjenje s lahkimi napitki), klimatska naprava, sušilec za lase, kopala kad ali tuš, balkon ali terasa. Pri rezervaciji enoposteljne sobe se dobi dvoposteljna soba, katere je namenjena za  eno osebo.
Zabava: animacija čez dan in ob večerih.
Šport: tenis (občasno proti plačilu), namizni tenis, fitness, biljard, aerobika, košarka, nogomet, rokomet, 1 x potapljanje in surfanje, savna, parna kopel, whirpool. Plačati je potrebno potapljanje v potapljaškem centru , surfanje, razne vodne športe ter masaže.
Otroci: otroško igrišče, vodni tobogan, miniclub za otroke od 3 – 12 leta starosti. Varstvo dojenčkov se plača posebej.
Oskrba: 24 urni  all inclusive servis, kateri ponuja samopostrežni polni penzion. Kava, čas, prigrizki in sladice so na voljo med 12. in 17.30. uro. Lobbybar ponuja polnočne prigrizke med 24. in 2. uro. Lahki napitki, alkoholne pijače (pivo, whiskey, gin, vino, vodka, rum, brandy, ouzo) in cockteili so na voljo v restavraciji in barih v okviru odpiralnega časa. 24 uri servis ponuja lobbybar.




Galerija