Hotel: Fatimi El Iberostar

Tunizija - Monastir - Mahdia

Neckermann ocena: NNNN


Lega: tik ob dolgi peščeni plaži. Mahdia je oddaljena 6 kilometrov.
Hotelska ponudba: hotel sodi v internacionalno hotelsko verigo Iberostar. Ima 291 sob na 4 etažah, dvigalo, recepcijo s salonom, bare, restavracijo s predelom za nekadilce, pool- sneck bar, kotiček s sat TV-jem, mini market in boutique. Hotel je obdan z velikim in negovanim vrtom, na katerem je bazen, integriran otroški bazen, terasa z ležalniki in senčniki.
Lokalna kategorija: ****
Sobe: prijazno opremljene s klimatsko napravo (01.07.-15.09), telefonom, sat-TV-jem, sefom (doplačilo), hladilnikom, kopalno kadjo, tušem, WC- jem ter balkonom ali teraso. Vse sobe, razen tipa 2S, se lahko rezervirajo tudi s pogledom na morje. Pri rezervaciji enoposteljne sobe se dobi dvoposteljna soba, katere je namenjena za  eno osebo.
Zabava: animacijski program in večerne prireditve kot so folklora, razne igre, showi. Občasno je odprta tudi discoteka.
Šport: vožnja z banano, surfanje, smučanje na vodi, 4 tenis igrišča (občasno plačilo), namizni tenis, lokostrelstvo, mini golf, fitness, odbojka, košarka. Savna in masaže je na voljo 1 x na teden in je že vključeno v ceno. Jahanje in potapljanje se nahaja v neposredni bližini in je na voljo proti plačilu.
Otroci: otroško igrišče in mini club (4-12 let).
Oskrba: all inclusive. Vsi glavni obroki so samopostrežni. Hotel ponuja zajtrk za zaspance. Vse nacionalne alkoholne in lahke pijače so na voljo med 10. in 2. uro zjutraj  v določenih barih. Med obroki lahko gostje dobijo razne prigrizke, tudi prigrizek  ob polnoči. All inclusive od športov vključuje vožnjo z banano, surfanje, smučanje na vodi, namizni tenis, lokostrelstvo, mini golf, fitness, odbojko, košarko ter savno in masažo 1 x na teden.

 




Galerija