Hotel: Stella Dunas Jandia Resort

Španija - Jandia

Lokalna kategorija: ***


Jandia

Lega: le nekaj minut hoje do mesta, odvisno do namestitve, 400 do 1000 metrov.
Hotelska ponudba: velik kompleks je sestavljen iz večih različnih stavb, v katerih je na razpolago skupaj 1200 sob. Hotel ima 500.000 m² velik tropski park z malim živalskim vrtom, recepcijo, dvigalo, bar, samopostrežno restavracijo, pralnico, supermarket, discoteko. Kompleks razpolaga s 6. bazeni (nekateri so ogrevani), teraso z ležalniki in senčniki, poll-sneck barom. Kopalne brisače so na voljo proti plačilu kavcije.
Sobe: aparthotel Vistamar je sestavljen iz različnih kompleksov, ima boljšo lego. Sobe imajo kombiniran dnevno- spalni predel, kuhinjski kot, telefon, sef (doplačilo), sat-TV, kopalno kad, tuš, WC, balkon ali teraso. Junior suite imajo še optično ločen spalni predel, do katerega vodi nekaj stopnic. Družinske sobe so enako opremljene kot suite le da imajo še dodatno spalnico.
Bungalovi in Vile Tropical se nahajajo v tropskem vrtu. Tip B1 ima kuhinjski in jedilni kot, optično ločen spalni predel, da katerega lahko vodi tudi nekaj stopnic, sat-TV, sef (doplačilo), telefon, kopalno kad, tuš, WC, balkon ali teraso. Tip B2 so enako opremljeni kot bungalovi tipa B1, le da imajo še dodatno spalnico, do katere vodijo stopnice in se lahko nahaja tudi v zgornjem nadstropju. Bungalovi se redno čistijo, brisače so že vključene v ceno.
Zabava: animacija čez dan in večerna zabava.
Šport: aerobika, vodna gimnastika. Plačati je potrebno igranje mini golfa, namizni tenis, fitness, teni, squash, travnato igrišče za nogomet.
Otroci: otroški bazen, otroško igrišče, mini club (4-11let).
Oskrba: samopostrežni polpenzion ali all inclusive




Galerija