Hotel: Iberostar Varadero

Kuba - Varadero

Neckermann ocena: NNNNN


Varadero

Lega: neposredno ob peščeni plaži mesta Varadero, sredi tropskega nasada. Transfer od letališča traja ca. 1 uro, do Varadera s trgovinicami in ponudbo restavracij je ca. 12 km.
Hotelska ponudba: novo zgrajen in prijeten hotel ima skupno 386 sob, ki so razporejene v več trinadstropnih zgradbah. Hotel ponuja lobij z recepcijo in barom, 1 samopostrežno restravracijo (tudi show cooking), 3 a la carte restavracije in 1 restavracijo z jedmi iz žara. V velikem vrtnem delu so 4 bazeni s bazenom za otroke in vodnim barom. Ležalniki in senčniki kakor tudi kopalne brisače so vam brezplačno na voljo ob bazenu in na plaži. Hotel ima še butik, trgovino s spominki, frizerski salon in diskoteko. Dostop do Interneta je možen z doplačilom. Proti doplačilu na razpolago tudi varuška.
Kreditne kartice: MasterCard, Visa.
Sobe: okusno opremljene standardne sobe ali junior suite. Vse imajo kad, tuš, WC, klimatsko napravo, sušilec za lase, telefon, SAT-TV, sef, hladilnik in balkon ali teraso. Junior suite so prostornejše. Sobe tipa Sparrtipp so na razpolago v omejenem številu.
Zabava: čez dan pester animacijski program. Večerna zabava s šovi in živo glasbo. Plesni tečaji.
Šport: aerobika, biljard, namizni tenis, tenis, odbojka, lokostrelstvo, jadranje in vožnja s kajaki so brez doplačila. V bližini smučanje na vodi, jahanje, bowling in golf igrišče z 18 luknjami – vse proti doplačilu.
All Inclusive: polni penzion. Vsi obroki ponujajo v glavni restavraciji različne bifeje, opoldne in zvečer tudi a la minute jedi, opoldne prigrizki v restavraciji z jedmi iz žara. Večerja z rezervacijo možna tudi v a la carte restavraciji. Prigrizki, vse lokalne pijače, izbor mednarodnih pijač ves dan.

 




Galerija