Hotel: Sol Parque San Antonio

Španija - Puerto de la Cruz

Lokalna kategorija: ****


Puerto de la Cruz

Lega: en del hotela meji na ogleda vreden Taoro park, drug del pa na cesto, katera vodi do Puerto de la Cruza. Leži približno 2 kilometra od centra v katerem je priljubljen Palza del Charco, in približno 1,5 kilometra od Playa Jardin. Od ponedeljka do petka so na voljo brezplačni avtobusni prevozi do centra.
Hotelska ponudba: ima 260 sob, recepcijo, štiri dvigala, družabni prostor, restavracijo za nekadilce s teraso, bar, internetni kotiček, mini market. V zunanjem predelu na negovanem vrtu je velik bazen s sladko vodo in integriranim otroškim bazenom, terasa z ležalniki in senčniki ter pool in snech bar. Kopalne brisače se dobijo proti plačilo kavcije.
Sobe: prostorne in imajo telefon, sat.-TV, mali hladilnik, sef (doplačilo), klimatsko napravo, sušilec za lase, kopalno kad, tuš, WC ter balkon ali teraso. Enoposteljne sobe nimajo balkona in ne terase.
Zabava: animacijski programi; hotel ponuja vodenje pa Puerto de la Cruz in po La Orotavi. Avtobus je potrebno doplačati. Hotelski goste imajo prost vstop v casino Taoro.
Šport: namizni tenis.
Oskrba: samopostrežni polpenzion. Pri večerji občasno potekajo show cookingi.

 




Galerija