Hotel: Mercure Cuatro Palmas

Kuba - Varadero

Neckermann ocena: NNNN


Varadero

Lega: tik ob eni izmed najlepših plaž Varadera. Številne možnosti za nakupovanje in preživljanje prostega časa so v neposredni bližini. Prevoz od letališča traja 30 minut.
Hotelska ponudba: hotelski kompleks je sestavljen iz hotela, kateri leži tik ob plaži in iz eno- ter dvonadstropnih bungalovov Las Palmas, ki imajo 3 zvezdice in so oddaljeni 200 metrov in ločeni s cesto. Gostom je na voljo lobij z barom, darilni bazar, igralna soba, a la carte restavracija, gril bar na plaži. V osrčju vrta se nahaja lep predel z bazenom, teraso in pool barom. Ležalniki so na plaži in ob bazenu na voljo brezplačno. Za kopalne brisače je potrebno plačati kavcijo.
Kreditne kartice: MasterCard, Visa.
Sobe: so na voljo v hotelu in bungalovih. Vse sobe imajo tuš, WC, klimatsko napravo, sušilec za lase, telefon, TV, mali hladilnik, sef ter balkon ali teraso.
Zabava: dnevni animacijski program ter večerna zabava s showi in plesom.
Šport: aerobika, namizni tenis, odbojka, košarka, kajaki, katamarani, fitness in savna. Biljard in različne vodne športe je potrebno plačati.
Oskrba: pri rezervaciji hotela polpenzion (samopostrežni zajtrk in tematska večerja). Vino, pivo, voda in brezalkoholna pijača so pri večerji brezplačni.
All inclusive je možen samo pri bivanju v bungalovih in vključuje samopostrežni polni penzion, prigrizke med 11:00 in 23:00. Vse alkoholne in brezalkoholne pijače so na voljo od 10:00 do 24:00. Večerja v a la carte restavraciji  je možna po predhodnem naročilu in jo je potrebno dodatno plačati.




Galerija