Hotel: Playitas Grand Resort

Španija - Las Playitas

Neckermann ocena: NNNN



Las Playitas

Lega: tik od 900 metrov dolgi peščeni plaži. Do ribiškega mesteca Las Playitas se pride preko obalne promenade. Gran Tarajal, kateri je oddaljen 3 kilometre in ponuja številne trgovine in restavracije, ima odlične linijske avtobusne povezave.
Hotelska ponudba: velik kompleks, v katerem se nahajajo 4 špecialitetne restavracije, bari, gledališče, disco, supermarket, kiosk in internetni kotiček. Kompleks sestavlja aparthotelBahia Grande (210 sob) in hotela Cala del Sol (223 sob). Hotel ima še restavracijo, pool bar, ogrevan bazen, teraso z ležalniki in senčniki, kopalne brisače (doplačilo).
Sobe v Cala de Sol: lepe sobe katere imajo klimatsko napravo, telefon, sat.-TV, sef, internetni priključek, minibar (doplačilo), sušilec za lase, kopalno kad, tuš, WC, balkon ali terasa. Soba imajo stranski pogled na morje, direktni pogled na morje ter pogled na vrt. Juniorsuira ima še kotno sedežno garnituro namenjeno za spanje. Superior suite imajo svoj bazen.
Studii v Bahia Grande: enako opremljene kot sobe, le da nimajo mini bara. Imajo pa kuhinjski kot in dnevni prostos s sedežno garnituro in dvema kavčema za spanje. Apartmaji imajo ločeno spalnico od dnevnega prostora.
Zabava: športni animacijski programi, večerni zabavni programi.
Šport: aerobika, odbojka na mivki, fitness, lokostrelstvo. Plačati je potrebno tenis, mini golf, izposojo koles, surfanje in potapljanje.
Otroci: mini club za otroke med 3. in 12. letom starosti, otroški bazen, tobogan, otroški bife.
Oskrba: polpenzion, samopostrežni zajtrk in večerja.




Galerija