Hotel: Green Oasis Maspalomas

Španija - Gran Canaria - Maspalomas

Neckermann ocena: NNN


Lega: 15 minut do nakupoval centra Fafo2 in do golf igrišča. Linijsk avtobusne povezave do Palye del Ingles. Do plaže katera je oddaljena 2 kilometra, vodijo brezplačni hotelski avtobusi.
Hotelska ponudba: moderen kompleks razpolaga s 333 dvonadstropnimi bungalovi na treh predelih. Vsak predel ima bazen (glavni bazen je ogrevan), teraso za sončenje z ležalniki in senčniki. Hotel ima tudi lepo negovan vrt z barom, restavracijo, bar, trgovine, pomivalni in pralni stroj.
Bungalovi: za 1 do 4 osebe (največ 2 odrasli in 2 otroka ali trije odrasli in eden otrok) so v prtličju in imajo kombiniran dnevno del, jedilni kot, hladilnik, TV, malo teraso, nekateri tudi mali vrt. V prvem nadstropju je spalnica, sef (doplačilo), kopalna kad, tuš in WC. Večji bungalovi so namenjeni za od 3 do 6 oseb (največ trije odrasli in trije otroci ali 4 odrasli in 2 otroka), so enako opremljeni, le da imajo dve spalnici.
Oskrba: all inclusiv obsega samopostrežne obroke polnega penziona. Vse lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače so med 10.30 in 23. uro na voljo v glavne baru. Med 15. in 16. uro je na voljo čas, kava, sladice medtem ko so prigrizki in sladoled na voljo v Sneck baru med  10.30 in  23. uro.
Šport: namizni tenis. Plačati je potrebno igranje biljarda. Poskrbljeno je za dnevno, večerno in športno animacijo. Miniclub poteka od 10.15 do 13 ure in popoldan med 15. iz 17. uro.

 




Galerija