Hotel: H10 Lanzarote Gardens

Španija - Costa Teguise

Neckermann ocena: NNN+


Lega: 200 metrov od plaže Playa de las Cucharas. V bližini so restavracije, bari in trgovine. 
Hotelska ponudba: lep, družinski kompleks razpolaga s 242 sobami, katere so razporejene po več tronadstropnih v subtropskem vrtu. Gostom ponuja sprejemno halo z recepcijo, apoteko, restavracijo za nekadilce, piano bar, zdravnika, internetni kotiček in pralni stroj na kovance. V zunanjem predelu sta dva bazena s saldko vodo, terasa z ležalniki in senčniki katere je potrebno plačati. Hotel ima tudi pool- sneck bar.
Otroci: otroško igrišče, integriran otroški bazen, bazen za dojenčke in mini club.
Apartmaji: tip A1 je namenje za 1 do 4 osebe (največ trije odrasli) so prostorni in imajo kombiniran dnevno- spalni prostor  s kavčem za spanje, kuhinjsko nišo s hladilnikom in pečico, telefon, sat.-TV, sef (doplačilo), spalnico, kopalno kad, tuš, WC ter balkon ali teraso. Apartmaji tipa A2 so namenjeni od 3 do 5 oseb in so enako opremljeni kot A1 le da imajo še eno spalnico. Vsi apartmaji se redno čistijo, menjavalo se tudi brisače.
Zabava: dnevna in večerna animacija
Šport: namizni tenis, gimnastika, odbojka, košarka. Plačati je potrebo biljard in tenis.
Oskrba: polpenzion, obrežen samopostrežen zajtrk in večerja.
Otroška animacija: Miniclub (4 do 8 let) od 10.30 bdo 13.00 ure in od14.00 do 16.00 ure. Junior Club (9 do12 let) in Teen Club (13 do16let) od 10.30 do 13.00 ure in od 14.00 do 16.00 ure. (odvisno od števila otrok). Hotel ponuja tudi varstvo za dojenčke (od 6 mesecev do 3. let) od 10 do 13. ure in do 16. do 18 ure, vendar je to potrebno posebej plačati. Otroška posteljica in otroški stolček so na voljo brezplačno.

 
 




Galerija