Hotel: Tropical Princess Beach Resort

Dominikanska republika - Punta Cana

Neckermann ocena: NNNN


Punta Cana

Lega: tik od dolgi peščeni plaži Playa Bavaro. Do  Plaza Bavaro je 20 minut hoje.
Hotelska ponudba: v karibskem slogu zgrajen hotel razpolaga z glavno stavbo in štirimi vilami. Gostom je na voljo 340 sob, sprejemna hala z recepcijo, samopostrežna restavracija, dve a la carte restavraciji (brazilska in dominikanska), gurmerska restavracija proti doplačilu, trije bari, discoteka in karibska nakupovalna ulica.
Kompleks ima tudi bazen z integriranim otroškim bazenom, teraso z ležalniki in senčniki. Za otroke od 4 do 12 let  je med 9 in 17.30 uro na voljo mini club.
Sobe: kopalna kad ali tuš, WC, sušilec za lase, sef (doplačilo), sat.-TV, telefon, ventilator, klimatska naprava, mini bar (voda in lahki napitki so že vključeni v ceno), in balkon. Družinske sobe so enako opremljene kot standarden le da imajo še spalnico in kopalno kad. Namenjene so največ za 2 odrasla in 2-3 otroke.
Oskrba: all inclusiv v jutranjem, opoldanskem in večernem samopostrežnem bifeju. Vse nacionalne alkoholne in brezalkoholne pijače so na voljo 24 ur. Večerja se lahko tudi v a la caret restavraciji, vendar je potrebna predhodna najava. Pijača v discoteki je na voljo do 24.00 ure.
Šport/zabava: lokostrelstvo, izposoja koles, fitness, mini golf, 1 x tedensko potapljanje v bazenu, tenis. Proti plačilu so na voljo še masaže, spa, smučanje na vodi, vožnja z banano, potapljanje. Hotel ima vsakodnevno animacijo, katera poteka čez dan kot tudi ob večerih.

 




Galerija