Hotel: Brisas Sierra Mar

Kuba - Santiago de Cuba

Neckermann ocena: NNN+


Lega: nad morjem in 4 kilometrov dolgo črno peščeno plažo z čudovitim pogledom. Transfer od letališča Holguin  traja 3 ure.
Hotelska ponudba: okusno opremljen hotelski kompleks, kateri se nahaja v tropski pokrajini, je sestavljen iz tro in dvo nadstropnih stavb in ponuja 200 sob, loby z glasbenim programom, samopostrežno restavracijo, a la carte restavracijo, gril na plaži, piano bar, darilni bazar, kozmetični salon in discoteko. V centru kompleksa se nahaja bazenski predel z otroškim bazenom, jacuzzijem in poll barom. Ležalniki, senčniki in kopalne brisače so na voljo brez doplačila.
Kreditne kartice: MasterCard, Visa.
Sobe: prijazno opremljene. Vse sobe imajo tuš, WC, klimatsko napravo, telefon, sat.- TV, sobni sef in balkona ali teraso.
Šport: glede na razpoložljivost so na voljo aerobika, fitness, jacuzzi, savna, tenis (v ceno so vključeni loparji in žogice), kolesa, kajaki, sufranje, snorhanje, 1 x potapljanje v bazenu, vodeni pohodi so brez doplačila. Plačati je potrebno samo različne motorizirane športe.
All inclusiv: samopostrežni polnipenzion,. Vse lokalne in nekatere internacionalne pijače so na voljo 24 ur na dan. Tudi cocktaili in hišno vino.




Galerija