Hotel: Admiral Hotel

Hrvaška - Opatija

Lokalna kategorija: ****


Lega: ob obali, opatijskem sprehajališču  in marini z lastno betonirano plažo, 300 m od središča mesta. Priljubljen med navtiki, športniki in gosti, ki želijo aktiven dopust. Idealen za zimski oddih.
Hotelska ponudba: osem nadstropni hotel z novim bazenom z 2 whirpooloma ter razširjenim wellness, fitnes in lepotilnim centrom ima še klimatizirano samopostrežno restavracijo s »show cookingom«, restavracijo z jedmi po naročilu, taverno, picerijo, kavarno, barom, zunanjim in pokritim bazenom z ogrevano morsko vodo (14 x 14 m), savno, masaže, fitness in wellness center, solarij, frizerski in kozmetični salon, pedikerja, zobozdravstveno ordinacijo, razne trgovinice, dvorano za sestanke in bankete, parkirišče, garažo za plačilo na kraju samem, marino.
Sobe: prenovljene in klimatizirane dvoposteljne sobe, sat tv, mini bar, kopalnica z wc-jem in sušilnikom za lase, balkon. Možnost internetnega priključka.
Oskrba: samopostrežni zajtrk in večerja (možnost polnega penziona od 1.9.-15.6.) Domače živali: domače živali dovoljene po predhodni potrditvi (doplačilo).

 




Galerija