Hotel: Sheraton Algarve Hotel at pine Cliffs Resort

Portugalska - Algarve - Praia da Falesia

Lokalna kategorija: *****

 


Algarve

Lega: nad skalnato plažo in ponuja čudovit panoramski pogled. Na plažo se pride po stopnicah ali dvigalu. Do Albufeira je 8 kilometrov., letališče Faro pa je oddaljeno 30 kilometrov.
Hotelska ponudba: hotel ima svoje golf igrišče z devetimi luknjami, katero meji tik ob hotelski kompleks. Gostom so na voljo še saloni, tri restavracije, dva bara s prigrizki, bari, trgovinice, dvigalo. Na vrtu so trije bazeni, eden od njih je ogrevan. Ležalniki, senčniki in kopalne brisače so na voljo brez doplačila.Prav tako je na voljo pokrit bazen.
Sobe: telefon, sat-TV, minibar, sef, klimatska naprava, sušilec za lase, kopalni plašč, kopalna kad, tuš, WC ter balkon ali terasa. Sobe imajo pogled na vrt ali morje. Standardne sobe so velike 34 m2. Na voljo so tudi t.i Townhouses sobe (115 m2) katere imajo v spodnji etaži dnevno- jedilni prostor, kuhinjo z pomivalnim in pralnim strojem.  V drugem nadstropju pa sta dve spalnici, dve kopalnici, terasa in klimatska naprava. V teh sobah je na voljo 24- urni room servis.
Oskrba: samopostrežni zajtrk in večerja v glavni restavraciji Alem Mar ali proti doplačilu v a la carte restavraciji.
Zabava: občasno živa glasba
Šport: whirpool, savna in fitness brez doplačila. Plačati je potrebno aerobiko, biljard, kolesa, mini golf, tenis.
Golf:  igrišča, katera so oddaljena 10 kilometrov so Vilamoura Alguna, Vilamoura Old, Vilamoura Phila. 15 kilometrov vstran je še igrišče Vila Sol.

 




Galerija